Om Millex


Millex udvikler og distribuerer produkter til hjemmet med fokus på funktionalitet og organisering. Sortimentet dækker over et bredt sortiment af knagerækker, stænkplader, magnettavler, tv-beslag, dørhåndtag, dørmåtter mv.

Millex er kendetegnet ved klassisk og funktionelt design med universel anvendelighed der holder – selv i én hektisk hverdag. Millex bestræber sig på at levere én ideel balance mellem design og værdi.

Produkterne er kendetegnet ved et stilrent og skandinavisk design og til priser som er meget attraktive for vores kunder.

Igennem vores netværk af samarbejdspartnere i både ind- og udland, sikrer vi at produktprogrammet løbende udvikles og tilpasses til vores kunders behov og ønsker.

Vores sortiment forhandles bredt af førende byggemarkeder, hyper-markeder, isenkræmmere, bolighuse samt møbelhuse i Danmark, Sverige, Norge, Island  samt flere Europæiske lande.

Ved spørgsmål omkring vores forhandlere eller produkter er du meget velkommen til at kontakte os.

Millex er ejet af Lope Group som har mere end 25 års brancheerfaring. Lope Group er en 100% danskejet virksomhed som blev etableret i 1991.
Se mere på www.lopegroup.dk